Najświeższe opinie: 1 do 20 (z 245)

Opinie + dodaj ocenę


5.7

w kategorii

Zakłady fotograficzne

  • obsługa:
    6
     
  • oferta:
    6
     
  • jakość usług:
    6
     
  • kreatywność:
    4
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
5.7
 

Polecam

Jak zawsze zadowolona. Zawsze tam wracam. Miło i profesjonalnie wykonana usługa

  • Karolina (kobieta, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2019
  • Polecam innym: tak
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

6.0

w kategorii

Jedzenie online

  • obsługa:
    6
     
  • oferta:
    6
     
  • jakość potraw:
    6
     
  • czas realizacji:
    6
     
  • promocje:
    6
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
6.0
 

Pozytywnie

Pizza cienka i chrupiąca taką lubię jak we Włoszech.

  • Mec (mężczyzna, 31-40 lat)
  • Polecam innym: tak
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2019
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

5.4

w kategorii

Serwis i naprawa telefonów komórkowych

  • obsługa:
    6
     
  • jakość usług:
    6
     
  • czas realizacji:
    6
     
  • przystępność cen:
    4
     
  • ocena ogólna:
    5
     
średnia ocena (max 6)
5.4
 

Polecam serwis!!!

Profesjonalne podejście do klienta. Fachowo, szybko, dobry kontakt.

  • RK (mężczyzna, pow. 40 lat)
  • Polecam innym: tak
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2019
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

6.0

w kategorii

Meble kuchenne

  • obsługa:
    6
     
  • oferta:
    6
     
  • jakość asortymentu:
    6
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
6.0
 

Jak zawsze doskonale!

To już kolejny zakup bo meble sprawdzone i niedrogie. Bardzo polecam salon Izi kuchnie w Oliwie. Super obsługa.

  • Kuba (mężczyzna, 19-30 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2019
  • Polecam innym: tak
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

6.0

w kategorii

Stomatolodzy

  • obsługa:
    6
     
  • jakość usług:
    6
     
  • wyposażenie:
    6
     
  • czas oczekiwania:
    6
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
6.0
 

Pełen profesjonalizm

Zgłosiłam się do Perfect Smile z ukruszonym zębem. Doktor do którego trafiłam poświęcił mi dużo czasu, zrobił zdjęcie i powiedział o zębach, które muszę jeszcze wyleczyć. Na koniec wizyty otrzymałam plan leczenia. Ogólnie jestem bardzo usatysfakcjonowana i na pewno wyleczę wszystkie zęby.

  • Nela (kobieta, 19-30 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2019
  • Polecam innym: tak
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

6.0

w kategorii

Stomatolodzy

  • obsługa:
    6
     
  • jakość usług:
    6
     
  • wyposażenie:
    6
     
  • czas oczekiwania:
    6
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
6.0
 

Perfect

Klinika godna polecenia nawet dla tech najbardziej wymagających

  • Marta (kobieta, 19-30 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2019
  • Polecam innym: tak
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

6.0

w kategorii

Protetycy

  • obsługa:
    6
     
  • oferta:
    6
     
  • jakość usług:
    6
     
  • czas realizacji:
    6
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
6.0
 

Przyjaźnie i bezboleśnie

Polecam klinikę wszystkim tym, którzy boją się dentysty. Wspaniały zespół, świetna atmosfera, fachowa pomoc, specjalistyczne sprzęty, wszystko krok po kroku dobrze poprowadzone. Bardzo się cieszę, że trafiłem w to miejsce.

  • Tolek (mężczyzna, 31-40 lat)
  • Polecam innym: tak
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2019
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

6.0

w kategorii

Stomatolodzy

  • obsługa:
    6
     
  • jakość usług:
    6
     
  • wyposażenie:
    6
     
  • czas oczekiwania:
    6
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
6.0
 

Super Klinika poziom Światowy

Zdecydowanie polecam. Super podejście. Wszystko bezboleśnie. Sprzęt światowej klasy. Zrobili mi hollywoodzki nowy uśmiech i jestem mega zadowolony. Podejście bardzo profesjonalne.

  • Artur (mężczyzna, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: styczeń 2019
  • Polecam innym: tak
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

6.0

w kategorii

Warsztaty, mechanika, elektryka

  • obsługa:
    6
     
  • asortyment:
    6
     
  • jakość usług:
    6
     
  • terminowość:
    6
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
6.0
 

Bardzo dobry mechanik

Szczerze polecam p. Andrzeja konkretny, profesjonalny i skuteczny. Szczerze doradzi i nie naciąga na kasę.

  • Manuela (kobieta, pow. 40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2019
  • Status: stały klient
  • Polecam innym: tak
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

1.4

w kategorii

Prywatne kliniki i spółdzielnie

  • obsługa:
    2
     
  • oferta:
    2
     
  • jakość usług:
    1
     
  • czas oczekiwania:
    1
     
  • przystępność cen:
    1
     
  • ocena ogólna:
    -
     
średnia ocena (max 6)
1.4
 

Brud i syf

Jakiś koszmar, nigdy nie widziałem tak brudnego ośrodka zdrowia. Od wejścia trąci starością i smrodem. Panie na recepcj bardzo nie kompetentne i nieogarnięte. Wszystkie wyglądały jakby dopiero wstaly po mocno nakrapianej imprezie i do tego nie miłe.

  • pacjent (mężczyzna, pow. 40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2019
  • Polecam innym: nie
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

6.0

w kategorii

Kancelarie adwokackie i radcowskie

  • obsługa:
    6
     
  • oferta:
    6
     
  • jakość usług:
    6
     
  • skuteczność:
    6
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
6.0
 

Najlepsza Kancelaria na Świecie

To nie jest typowa Kancelaria. Pani radca prawny Anna Bufnal przeprowadziła ze mną obszerny wywiad i ustaliła co może zdobić w mojej sprawie. To była dla mnie nowość. Nie robiła tego co ja chcę, tylko sugerowała, co jest dla mnie najkorzystniejsze. Przedstawiła mi kilka rozwiązań i opisała konsekwencje. Chyba jeszcze nigdy, nie podjęłam aż tak świadomie decyzji... Polecam na 200%.

  • Alina (kobieta, pow. 40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2018
  • Polecam innym: tak
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

6.0

w kategorii

Ubezpieczenia

  • oferta:
    6
     
  • pomoc merytoryczna:
    6
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
6.0
 

Polecam

Bardzo dobre oferty ubezpieczeń i miła obsługa

  • Kasia (kobieta, pow. 40 lat)
  • Polecam innym: tak
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

5.3

w kategorii

Sale okolicznościowe

  • obsługa:
    6
     
  • oferta:
    5
     
  • kreatywność:
    5
     
  • klimat:
    5
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    5
     
średnia ocena (max 6)
5.3
 

Polecam

Wszystko bez zarzutu, wybawiliśmy się z mężem, najedliśmy i zrobiliśmy zdjęcie z Elvisem, a na dodatek nas obsłużono jak w hotelu. Małe zastrzeżenia co do doboru muzyki - warto grać, to czego ludzie oczekują, a nie to czego samemu się chce słuchać:) Ale potem było już ok, polecam :):)

  • Joanna (kobieta, pow. 40 lat)
  • Polecam innym: tak
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2019
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

1.0

w kategorii

Akcesoria i wyposażenie

  • obsługa:
    -
     
  • oferta:
    -
     
  • jakość asortymentu:
    -
     
  • przystępność cen:
    1
     
  • ocena ogólna:
    -
     
średnia ocena (max 6)
1.0
 

Wymiana kół z oponami letnimi Opel Meriva B

Przyjechałem na wymianę kół z oponami letnimi wraz z regulacją czujników ciśnienia opon. Zaznaczałem kilkukrotnie, że czujniki będą do wyregulowania. Po wymianie kół i jeździe testowej kontrolki na desce rozdzielczej nie zapaliły się. Zapłaciłem za usługę. Czujniki zapaliły się po opuszczeniu przeze mnie warsztatu i przejechaniu około 10 km. Wróciłem do warsztatu zgłaszając usterkę. Panowie zaczęli szukać przyczyny rozregulowanego czujnika. Znaleźli ją, ale nie potrafili jej usunąć. Całość operacji trwała od godziny 9:00 do godziny 12:30. Nikt w warsztacie, a zwłaszcza mechanicy, nie zaproponowali mi w tej sytuacji żadnego sensownego rozwiązania. Nie wezwali kierownika salonu, nie zaproponowali obniżenia kosztów usługi, która okazała się niepełna i wykonana nieprofesjonalnie. Zostałem tylko z wiedzą, ze przyjechałem do Norauto z prawidłowo działającymi czujnikami, a wyjechałem z tego warsztatu z zapalonymi kontrolkami na desce rozdzielczej. Moim zdaniem zabrakło rozmowy, obniżenia ceny za usługę i zaproponowania przekonywującego rozwiązania problemu. Jedna gwiazdka w opiniach to zdecydowanie za dużo!

  • Mikołaj (mężczyzna, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2019
  • Polecam innym: nie
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

6.0

w kategorii

Ubezpieczenia

  • oferta:
    6
     
  • pomoc merytoryczna:
    6
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
6.0
 

Polecam

Od kilku lat korzystam z usług ubezpieczalni i mogę śmiało polecić innym

  • Wieloletni klient (mężczyzna, pow. 40 lat)
  • Polecam innym: tak
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

5.7

w kategorii

Warsztaty, mechanika, elektryka

  • obsługa:
    6
     
  • asortyment:
    6
     
  • jakość usług:
    6
     
  • terminowość:
    6
     
  • przystępność cen:
    5
     
  • ocena ogólna:
    5
     
średnia ocena (max 6)
5.7
 

Dodge Grand Caravan

Bardzo sprawna i szybka diagnoza, polecam

  • Maciej (mężczyzna, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: styczeń 2019
  • Status: korzystałem kilkakrotnie
  • Polecam innym: tak
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

5.5

w kategorii

Ubezpieczenia

  • oferta:
    6
     
  • pomoc merytoryczna:
    6
     
  • przystępność cen:
    4
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
5.5
 

Pozdrawiam

Miła obsługa i satysfakcjonująca oferta. Polecam.

  • Jerzy (mężczyzna, pow. 40 lat)
  • Polecam innym: tak
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

6.0

w kategorii

Fryzjerzy

  • obsługa:
    6
     
  • jakość usług:
    6
     
  • kreatywność:
    6
     
  • klimat i wystrój:
    6
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
6.0
 

Super Klimat !

Super klimat ! Bardzo czysto ! Uśmiech na twarzy przez calą wizytę !Pozytywna Energia! Profesjonalizm 100% !Bardzo Polecam !

  • Paweł (mężczyzna, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2019
  • Status: korzystałem kilkakrotnie
  • Polecam innym: tak

Odpowiedź obiektu:

Witaj Pawle.
Jest nam ogromnie miło i serce się raduje, że kolejna wizyta i kolejny sukces ;)
Bardzo dziękujemy i serdecznie zapraszamy nie tylko na wizytę u fryzjera - ale także na pyszną kawę ;)

autor: LoveHair & BarberShop

  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

6.0

w kategorii

Studio paznokcia

  • oferta:
    6
     
  • obsługa:
    6
     
  • jakość usług:
    6
     
  • kreatywność:
    6
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
6.0
 

Polecam

zaraz po otwarciu miałam okazje skorzystać z manicure hybrydowego :) paznokcie trzymały 3 tygodnie. gdyby nie odrosty, nie trzeba by było robić nowego. Polecam

  • Natalia (kobieta, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: luty 2019
  • Status: korzystałem kilkakrotnie
  • Polecam innym: tak
  • popieram opinię 1 / nie zgadzam się 0

5.8

w kategorii

Salony kosmetyczne

  • obsługa:
    6
     
  • oferta:
    5
     
  • jakość usług:
    6
     
  • klimat i wystrój:
    6
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
5.8
 

Kosmetyczka

Polecam w 100% Panią Karolinę :) profesjonalna obsługa i dobrze dobrane zabiegi na twarz :)

  • Asia (kobieta, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: luty 2019
  • Status: stały klient
  • Polecam innym: tak
  • popieram opinię 0 / nie zgadzam się 0

Kulinaria

Nowootwarte w mieście

Słony Spichlerz

Póki nie został otwarty właściwy budynek, mamy otwarty namiot-pawilon.

Promocje

ZABIEG ODMŁADZAJĄCO - LIFTINGUJĄCY TWARZY

Czas trwania promocji: od 2019-03-01 do 2019-03-31 NIE ZWLEKAJ - UMÓW TERMIN JUŻ DZIŚ!

dodatkowe informacje

Zapraszamy na zabieg ODMŁADZAJĄCO _...

VideoPrezentacje

więcej filmów w Serwisie trojmiasto.tv